Encontraréis una gran variedad de platos elaborados con productos de la tierra elaborados artesanalmente. Platos típicos del recetario catalán como la esqueixada de bacalao, la escalivada o unas secas del ganchet con panceta.
L’amanida verda / La ensalada verde
L’amanida catalana amb embotits / La ensalada catalana con fiambre
La nostra amanida russa / Nuestra ensalada rusa
Esqueixada de bacallà / Esqueixada de bacalao
El clàssic combinat de l’Havana / El clásico combinado de la Havana (Esqueixada, escalibada, russa, musclos i bunyol de bacallà) (Esqueixada, escalivada, rusa, mejillones y buñuelo de bacalao)
Espinacs a la catalana / Espinacas a la catalana
Espinacs amb seques i cansalada / Espinacas con secas y panceta
Làmines de carxofa arrebossades / Láminas de alcahofa rebozadas
Esbergínies arrebossades / Berengenas rebozadas
L’escalibada / La escalivada
Espàrrecs blancs de Navarra / Espárragos blancos de Navarra
Macarrons amb tomàquet i butifarra / Macarrones con tomate y butifarra
Els tradicionals canelons / Los tradicionales canelones
Musclos al vapor / Mejillones al vapor
Cloïsses amb salsa marinera / Almejas en salsa marinera
Navalles a la brasa / Navajas a la brasa
Mongetes del “ganxet” amb cansalada / Judías del “ganxet” con panceta
Saltat de bolets amb alls tendres / Salteado de setas con ajos tiernos
Truita de carbassó i ceba / Tortilla de calabacín y cebolla
Bunyols artesans de bacallà / Buñuelos artesanos de bacalao
Pebrotets del piquillo amb brandada / Piquillos rellenos de brandada